Laden studies

« Alle studies

  • Dit studie is voorbij.
Studie niveau Studie niveau: HBO

Voeding en Diëtetiek

29 november- 21:00 - 21:30

In het eerste jaar volg je een breed basisprogramma waarin je je oriënteert op het type voedingsprofessional dat jij later wilt worden. Je werkt aan oplossingen voor voedings- en voedselproblemen in de stad, leert alles over voeding voor de gezonde mens en verdiept je in allerlei voedingsmiddelen in supermarkten.
Na afloop van jaar 1 kies je samen met jouw ontwikkelingscoach de modulus voor het twee en derde jaar die passen bij jouw studiepad.
Binnen de door jou gekozen modules werk je in of met de praktijk, soms ook met professionals uit andere vakgebieden. Bij de modules gericht op diëtetiek werk je bijvoorbeeld samen met professionals op het gebied van fysiotherapie, oefentherapie en/of psychologie.
Kies je voor modules waarin je alles leert over het ontwikkelen van gezondheidsinterventies voor verschillende doelgroepen, dan werk je samen met diverse partners van de HvA, bijvoorbeeld met de gemeente Amsterdam en de GGD. Bij modules gericht op het ontwikkelen van nieuwe producten, werk je samen met allerlei organisaties en bedrijven, van retail- tot festivalorganisatoren.

Lijkt dit je leuk?

Meld je dan aan voor de voorlichting van deze studie.

Gegevens

Datum:
29 november
Tijd:
21:00 - 21:30
Serie:
studie Categorie:

Locatie

Stedelijk gymnasium
Fruinlaan 15
Leiden, Nederland